Nieuwe partner: WAHU

Nieuwe partner: WAHU

Dus, heb jij je ingeschreven in het vakgebied Bouw & Installatie en ben je nog niet gescreend door WAHU? Houd er dan rekening mee dat je binnenkort wordt benaderd om je inschrijving in Jellow te voltooien. Tip: zorg ervoor dat je de VAR-verklaring en de contactgegevens van twee referenten klaar hebt liggen!

Waarom inschrijven in het netwerk van Jellow als je werkzaam bent in de bouw of installatie?

Voor interim professionals in Bouw & Engineering is Jellow de ultieme etalage voor jou als interimmer. Via Jellow kom je in contact met toonaangevende organisaties in Bouw & Engineering. Samen kunnen we zorgen voor een optimale positionering en zorgen dat jij je echt onderscheid van anderen. Schrijf je gerust in, stop met zoeken en wordt gevonden!


Meer weten over WAHU? Ga dan naar de website!

Website WAHU 

Deel dit bericht
Misschien vind je dit ook interessant?

Een gender loonkloof, terwijl je als freelancer zelf je uurtarief bepaalt?

De Gender Pay Gap houdt sinds de berichtgeving uit Brittannië begin dit jaar ook Nederland bezig. Ik hoor je al denken: “Is dat dan ook het geval bij freelancers?” Dat zou misschien vreemd zijn, omdat je zou denken dat je als freelancer ‘in principe’ het uurtarief zelf bepaalt...“Dan gooi je je uurtarief toch gewoon wat omhoog?”

Uurtje factuurtje?

Jij kan als freelancer kiezen uit verschillende verdienmodellen. De bekendste die gebruikt wordt is het ‘uurtje-factuurtje’ model. Ook bij Jellow wordt dit gebruikt. Dat betekent dat jij betaald krijgt voor de tijd die jij aan een opdracht gewerkt hebt en dat jij dus een uurtarief voor jezelf moet bepalen. Maar hoeveel is jouw kunde eigenlijk waard? Hoe zorg je ervoor dat je enerzijds niet te weinig vraagt voor die diensten die jij levert en anderzijds niet een te hoog uurtarief stelt waardoor opdrachtgevers in plaats van jou met een ander in zee gaan?

Wil jij meer weten over hoe jij de juiste freelancer vindt voor jouw opdracht?

Vraag hier de gratis JellowPages aan waarin beschreven staat:

  • Waarom hard- en softskills van freelancers belangrijk zijn
  • Wat de trends en ontwikkelingen van het freelancen zijn
  • Hoe belangrijk de inzet van een freelancer is voor jouw organisatie

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.