Nederlandse freelancers blijken al heel gewild in België

Susan Mulder

Nederlandse freelancers blijken al heel gewild in België

jellow.be is live...en wat blijkt? De eerste Nederlandse freelancers zijn al ingehuurd door Belgische bedrijven. Wil jij ook vindbaar zijn voor Belgische bedrijven? 

Dit kan door, nadat je bent ingelogd, naar je profiel te gaan. Wanneer je op 'instellingen' klikt, kan je onderin bij 'zichtbaarheid' aangeven of jij ook graag Belgische opdrachten wil ontvangen. Dit houdt direct in dat jouw profiel ook zichtbaar is voor opdrachtgevers uit België. Ben je benieuwd naar het hele persbericht omtrent de samenwerking met het Mediahuis? Lees dan hieronder meer: 

Persbericht 
De Nederlandse, snelgroeiende startup Jellow zet samen met de Belgische mediagigant Mediahuis de freelancemarkt bij onze zuiderburen op z’n kop. Nederlandse freelancers blijken al heel gewild in België. Het Belgische bedrijf Mediahuis, in ons land bekend als eigenaar van onder andere NRC en De Telegraaf, heeft een zakelijk belang genomen in Jellow. Samen gaan zij ook in België bouwen aan één uniek netwerk van freelancers en opdrachtgevers.

Jellow.be
Net als het netwerk dat de afgelopen vijf jaar in Nederland is opgebouwd, worden alleen eindopdrachtgevers toegelaten. Het netwerk is niet toegankelijk voor intermediairs. Dat is inmiddels een van de belangrijke succesfactoren in Nederland gebleken. Eind 2017 was de deal tussen Jellow en Mediahuis al beklonken, maar nu is het platform www.jellow.be ook daadwerkelijk in de lucht.

“Uiteraard is de samenwerking met Mediahuis in België voor Jellow een geweldige stap”, zegt Lars Evers, co-founder van Jellow. “Want het geeft ons de mogelijkheid om onze internationale ambities te verwezenlijken. Maar belangrijker nog, het geeft onze Nederlandse freelancers en opdrachtgevers de mogelijkheid om ook over de grens te denken en te werken. Dat hebben we in de eerste week al volop zien gebeuren.”

Wisselwerking
Voor veel bedrijven is het lastig om een goed netwerk op te bouwen in Nederland, laat staan in het buitenland. Door de start van Jellow.be wordt dit proces eenvoudiger. Niet alleen kunnen Nederlandse bedrijven vanaf nu via Jellow op zoek naar freelancers in België, maar kunnen nu ook Belgische bedrijven op zoek naar freelancers in Nederland.

Jellow bestaat in Nederland zo’n vijf jaar en zorgt ervoor dat freelancers in de zakelijke dienstverlening en opdrachtgevers elkaar direct kunnen vinden. Meer dan 800 bedrijven waaronder namen als Jumbo Supermarkten, Booking.com, Rijksuniversiteit Groningen, PwC maken gebruik van het netwerk waar meer dan 10.000 freelancers zich hebben aangesloten.

Deel dit bericht
Misschien vind je dit ook interessant?

Blijf up to date!

Ben jij al 1 van de 42.000 zzp'ers die zich hebben aangesloten bij ZZP Nederland?

Houd jij je wel aan de nieuwe privacywet?

Heb jij weleens een e-mailadres waarin een voor- en achternaam verwerkt staan? Vast wel! Dat betekent dat de nieuwe privacywet (Algemene Verordening Persoonsgegevens) wanneer die ingaat op 25 mei 2018, ook van toepassing is op jou. Riskeer jij een boete van €20.000.000,- of ga je ervoor zorgen dat je AVG-proof bent?

Breaking Jellow News!

Jellow wordt ingezet bij kwaliteitsimpuls in de sport! Sinds het begin van dit jaar is het vakgebied 'sport' toegevoegd. Een vreemde eend in de bijt omdat het eigenlijk een branche betreft in plaats van een specialisme. Hoe is dit tot stand gekomen?

Wil jij meer weten over hoe jij de juiste freelancer vindt voor jouw opdracht?

Vraag hier de gratis JellowPages aan waarin beschreven staat:

  • Waarom hard- en softskills van freelancers belangrijk zijn
  • Wat de trends en ontwikkelingen van het freelancen zijn
  • Hoe belangrijk de inzet van een freelancer is voor jouw organisatie

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.