Blijf up to date!

Susan Mulder

Blijf up to date!

Als freelancer heb je veel belangrijke punten waaraan jij aandacht besteedt, die je misschien niet zou hebben als je in vast dienstverband zou werken. Deze aandachtspunten zijn niet alleen belastingen, verzekeringen en je pensioen, maar ook de (veranderde) wetgeving die van toepassing is op ondernemers. Het is hartstikke logisch dat dit niet altijd duidelijk voor je is en dat je hier soms een vraag over hebt. Hoe handig is het, dat er een helpdesk bestaat die jij onbeperkt vragen mag stellen? Dat kan bij ZZP Nederland. ZZP Nederland is de grootste belangenbehartiger voor zzp’ers en stelt de misstanden en onduidelijkheden rondom het ondernemerschap voor je weg te nemen. Ben jij al 1 van de 42.000 die zich hebben aangesloten bij ZZP Nederland?
 
Soms ben je zo hard aan de slag, dat je even vergeet dat er ook veranderingen binnen de politiek, overheid en belastingen opspelen. ZZP Nederland houdt je daarom op de hoogte van actueel nieuws. Wist je bijvoorbeeld al dat de nieuwe privacywet AVG (neem een kijkje bij deze blog voor meer info) per 25 mei 2018 ingaat? Blijf ook up to date en sluit je aan bij ZZP Nederland.
 
https://www.zzp-nederland.nl/
 

Bron: ZZP Nederland, Jellow

Deel dit bericht
Misschien vind je dit ook interessant?

Een gender loonkloof, terwijl je als freelancer zelf je uurtarief bepaalt?

De Gender Pay Gap houdt sinds de berichtgeving uit Brittannië begin dit jaar ook Nederland bezig. Ik hoor je al denken: “Is dat dan ook het geval bij freelancers?” Dat zou misschien vreemd zijn, omdat je zou denken dat je als freelancer ‘in principe’ het uurtarief zelf bepaalt...“Dan gooi je je uurtarief toch gewoon wat omhoog?”

Uurtje factuurtje?

Jij kan als freelancer kiezen uit verschillende verdienmodellen. De bekendste die gebruikt wordt is het ‘uurtje-factuurtje’ model. Ook bij Jellow wordt dit gebruikt. Dat betekent dat jij betaald krijgt voor de tijd die jij aan een opdracht gewerkt hebt en dat jij dus een uurtarief voor jezelf moet bepalen. Maar hoeveel is jouw kunde eigenlijk waard? Hoe zorg je ervoor dat je enerzijds niet te weinig vraagt voor die diensten die jij levert en anderzijds niet een te hoog uurtarief stelt waardoor opdrachtgevers in plaats van jou met een ander in zee gaan?

Wil jij meer weten over hoe jij de juiste freelancer vindt voor jouw opdracht?

Vraag hier de gratis JellowPages aan waarin beschreven staat:

  • Waarom hard- en softskills van freelancers belangrijk zijn
  • Wat de trends en ontwikkelingen van het freelancen zijn
  • Hoe belangrijk de inzet van een freelancer is voor jouw organisatie

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.