Ambassadors

Wil jij als professional Jellow Abassador worden? Help mee en profiteer mee. Jellow is anders omdat we het samen doen. We kunnen elkaars hulp dus goed gebruiken. Als iedereen op deze manier zijn steentje bijdraagt kunnen we samen de interimmarkt verder verbeteren.

Dat steentje willen we vanaf nu gaan belonen met het ‘Jellow Ambassador label’ Ambassador. Dit label wordt zichtbaar bij je profiel en laat zien dat jij actief bijdraagt aan een betere en transparantere interimmarkt. Naast het dragen van het label krijgen deze professionals extra voordelen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op


Wat vragen we aan jou?

Om in aanmerking te komen voor het Jellow label vragen we jouw bijdrage in de vorm van één of meerdere van onderstaande punten. Het Jellow label heeft een geldigheid van 1 jaar.

Nieuwe opdrachtgevers*
Introduceer Jellow bij tenminste 2 (oud) opdrachtgevers. Wij sturen deze opdrachtgevers dan een credit card waarmee zij 2 maanden onbeperkt en geheel vrijblijvend gebruik kunnen maken van Jellow. Tevens een mooie manier om weer eens van je te laten horen.

Openstaande vacatures
Stuur ons een vacature van een opdrachtgever die nu of binnenkort op zoek is naar een interim professional in een vakgebied dat reeds actief is bij Jellow. Wij laten deze opdrachtgever kosteloos zien hoe eenvoudig de best beschikbare professional te vinden is.

Nieuwe professionals
Enthousiasmeer vijf nieuwe en vooral goede professionals om zich in te schrijven bij Jellow. Laat ons weten wie zich gaan inschrijven en wij koppelen deze personen aan jou.

* Opdrachtgevers zijn bedrijven met minimaal 50 FTE’s in dienst, zijn niet actief in arbeidsbemiddeling en gaan Jellow regelmatig raadplegen.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Betaling altijd binnen 14 dagen (normaal kost dit €0,80 per gefactureerd uur)
  • Gratis cursus ‘Hoe maak ik optimaal gebruik van mijn LinkedIn profiel’
  • Uitnodiging jaarlijkse Jellow netwerkborrel (met opdrachtgevers en partners)
  • Het Jellow Ambassador label